Hij is er… de DVD!

BIDS op DVD

BIDS op DVD

Vrijdagmorgen – een zonnige lentedag – de telefoon rinkelt. Christof van Axcent is aan de lijn: “De DVD’s zijn er!” De stem klinkt opgewekt maar enigszins ongerust.

De Poolse chauffeur heeft de levering van 1000 stuks drie dagen vroeger dan gepland reeds afgeleverd. Opgewonden spoor ik naar Brussel om het ding te zien. Ja dus, die schijfkes worden in Polen vervaardigd en die mannen werken snel!

Aangekomen bij Axcent ben ik onder de indruk van de stapel dozen die de werktafel van Christof helemaal in beslag nemen: 40 dozen netjes gerangschikt vier hoog… Je kunt er niet omheen: BIDS imponeert in al zijn materialiteit.

Paniek overvalt ons nu: hoe gaan wij die duizend schijfkes aan de man brengen?

Ik ben heel tevreden, een tikkeltje fier zelf. Het drukwerk is formidabel, de vormgeving van Veerle komt helemaal tot zijn recht, de beelden op de achterhoes en aan de binnenkant zijn superfijn afgedrukt en het schijfke zelf is een kleinood.

Klik op het beeld om te vergrotten

Bij mij zou zo’n doos in de grijze rekken van een doorsnee Fnac-winkel onmiddellijk in het oog springen! Ik hoop dus dat het effect zijn doel bij het geïnteresseerd publiek niet zal missen.

Klik op het beeld om te vergroten

Klik op het beeld om te vergroten

Klik op het beeld om te vergrotten

De prijs is enige tijd geleden vastgelegd: 15 euro per stuk. Niet te veel. Niet te weinig. Voor een kwaliteitsproduct ;-)

Binnenkort starten we op deze website een e-shop zodat de mensen hun exemplaar online kunnen bestellen. Immers: Christof moet zijn werktafel zien leeg te krijgen!

, , ,

4 Comments

 1. Ik ben geïnteresseerd in een BIDS-dvd.
  Zet me alvast maar op ‘t lijstje van kandidaat-kopers.
  De betalingsmodaliteiten ect… mailen jullie me maar door.
  Greetz,
  Leen

 2. graag wil ik me melden als kandidaat koper, laat me maar weten hoe het verder gaat.

 3. GRAAG WIL IK OOK DE DVD BESTELLEN GEEFT MAAR EEN SEINTJE

 4. graag wil ik ook de dvd bestellen maar nu niet annoniem hé

Leave a Response